21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προμηθέας: Η Άβτοντορ… ανακοίνωσε τον Κλαβέλ (pic+vids)

Παίκτης του Προμηθέα πρέπει να λογίζεται ο Τζιάν Κλαβέλ. 0 27 χρονος γκαρντ αγωνίζεται στην VTB League για λογαριασμό της Άβτοντορ, αλλά όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την σεζόν στην Ελλάδα. Υπήρξε έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες για την μετακίνηση του Πορτορικανού, με την Ρωσική ομάδα να επιβεβαιώνει την μεταγραφή στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Μάκης Γιατράς είχε προαναγγείλει ενίσχυση της ομάδας πριν την έναρξη των πλέι-οφ. Ο Προμηθέας πριν 2 εβδομάδες ενισχύθηκε με τον Ρέι και στην συνέχεια αποχαιρέτησε τον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της Μπιλμπάο. Ο Κλαβέλ έρχεται να καλύψει το κενό του  Τζαούν Έβανς ενώ υπάρχει περιθώριο για προσθήκη ενός ακόμη ξένου στο ρόστερ. Οι Πατρινοί θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι για τα πλέι-οφ της Basket League, ενώ ο Κλαβέλ θα έχει δικαιώμα συμμετοχής και στο Κύπελλο, εκεί που ο Προμηθέας βρίσκεται στον τελικό.

Ο Τζιάν Κλαβέλ έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα απο τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, την σεζόν 2017-18 φορώντας για μόλις 7 αγώνες την φανέλα των Ντάλας Μάβερικς. Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή του πορεία ο Πορτορικανός έχει αγωνιστεί στην Τουρκία με την φανέλα τόσο της Σακάρια, όσο και της Μπούρσασπορ. Ακόμη έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία για λογαριασμό της Εστουντιάντες. Στην φετινή σεζόν στην Ρωσία και την Άβτοντορ σε 18 αγώνες μετρά 16.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 1.6 ασσίστ και 1 κλέψιμο ανα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής.

«Η Άβτοντορ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τζιάν για την συνεργασία του και να του ευχηθεί επιτυχία στην μελλοντική του καριέρα»! αναφέρει η ανακοίνωση του Ρωσικού συλλόγου.

https://twitter.com/AvtodorSaratov/status/1387034001051774977

https://www.youtube.com/watch?v=478vjQBYxK8

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ