21.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Προμηθέας για πλέι οφ, με «διπλό» στα Τρίκαλα

Ο Προμηθέας Πάτρας έφυγε με τη νίκη από τα Τρίκαλα, καθώς έκαμψε την αντίσταση της τοπικής ομάδας με 67-62.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έφτασε τις εννιά νίκες στο πρωτάθλημα εξασφάλισε την παραμονή, ενώ πλέον βρίσκεται και στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να συνδυάσει την πρώτη της παρουσία στην Basket League με συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι λογικά δεν θα μπουν σε περιπέτειες, αλλά έμειναν πίσω στη «μάχη» για την κατάληψη μίας θέσης στην οκτάδα. Το «κλειδί» του αγώνα ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, εκεί όπου ο Προμηθέας ήταν κυρίαρχος και ξέφυγε με διαφορά 16 πόντων (26-10). Στη συνέχεια κατάφερε αν και πιέστηκε να αντέξει και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος αποχώρησε τραυματίας ο φόργουορντ των Θεσσαλών, Γκιλβίντας Μπιρούτας.

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ... ΔΙΑΦΟΡΑΣ: Ο Μοχάμεντ Φαγιέ και ο Λάκι Τζόουνς ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν εκ του ασφαλούς τον Προμηθέα στη νίκη. Ο πρώτος σημείωσε 16 πόντους και ο δεύτερος πρόσθεσε 15, έχοντας συνολικά 9/13 σουτ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι μέσα στην ρακέτα και συγκεκριμένα στον τομέα των ριμπάουντ. Οι Πατρινοί μάζεψαν συνολικά 38 «σκουπίδια», ενώ τα Τρίκαλα μόλις τριάντα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ