16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2021: Τα έκανε… άνω κάτω ο Χέρμανσον! (vids)

Ο 8ος όμιλος των προ-προκριματικών αγώνων του Ευρωμπάσκετ 2021 φαίνεται πως θα «σπάσει» καρδιές, αφού ο Μάρτιν Χέρμανσον «σκότωσε» την Ελβετία στο «μηδέν» και κράτησε όρθια την Ισλανδία, με αποτέλεσμα η πρόκριση στα προκριματικά της διοργάνωσης να κρίνεται σε μια «κλωστή».

5ος όμιλος

Εύκολο έργο είχε η Δανία, που «συνέτριψε» με 95-73 την Αλβανία και επιβεβαίωσε την υπεροχή της στον όμιλο, κάνοντας το «2 στα 2». Ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ ήταν κυρίαρχος με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

6ος όμιλος

Η Ρουμανία απέδειξε επίσης, ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στο δικό της όμιλο, με το 85-68 απέναντι στη Σλοβακία να έρχεται άνετα και μαζί το απόλυτο. Ο Εμάνουελ Κάτε ήταν ξανά φοβερός με 15 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ με 19 πόντους ήταν ο Τζιόρνταν Ουότσον.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

7ος όμιλος

Η Μεγάλη Βρετανία να επιβληθεί απέναντι στο Λουξεμβούργο, με το 71-54 να τη διατηρεί επίσης αήττητη και μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προκριματικά. Ο Μάιλς Χέσον ξεχώρισε με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

8ος όμιλος

Με το fade away του Μάρτιν Χέρμανσον, η Ισλανία γλίτωσε απέναντι στην Ελβετία και με το 83-82 έφερε σε απόλυτη ισορροπία τον όμιλο, όπου οι δυο χώρες στο τέλος του πρώτου γύρου ισοβαθμούν με την Πορτογαλία. Ο ήρωας του αγώνα είχε 16 πόντους με 5 ριμπάουντ και ο Γιον Άξελ Γκούντμουνσον σημείωσε 18 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ