16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2021: Νέα ήττα για Κύπρο, θρίαμβος για Πορτογαλία (vids)

Η Κύπρος δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να πάρει νίκη, ηττώμενη από τη Σλοβακία και βλέποντας το όνειρο για πρόκριση στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 να «σβήνει» οριστικά, την ώρα που η Πορτογαλία «συνέτριβε» την Ελβετία του Κλιντ Καπέλα και έπαιρνε τον πρώτο λόγο.

5ος όμιλος

Η Λευκορωσία ήταν επιβλητική απέναντι στην Αλβανία, «συντρίβονάς» τη με 97-66 και διατηρώντας τις ελπίδες της για πρόκριση. Ο Μακίμ Σαλάς ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους.

6ος όμιλος

Η Κύπρος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το έδαφός της, με τη Σλοβακία να περνά με 83-79, μένοντας επίσης όρθια στα πόδια της. Ο Βλαντιμίρ Μπροντζιάνσκι έκανε μεγάλη «ζημιά», με double double 13 πόντων και 11 ριμπάουντ.

7ος όμιλος

Σε ένα παιχνίδι «χορταστικό», το Κόσοβο φιλοδώρησε με «κατοστάρα» (109-88) το Λουξεμβούργο, σε ένα ματς που αποτέλεσε περισσότερο ντέρμπι για το ποιος θα μείνει τελευταίος στο γκρουπ με ξεκάθαρο φαβορί τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Νταρντάν Μπερίσα ήταν απολαυστικός με 32 πόντους και 8 ασίστ.

8ος όμιλος

Η Πορτογαλία «πάτησε» κάτω την Ελβετία του Κλιντ Καπέλα και, αυτή τη στιγμή, έχει τον πρώτο λόγο στον όμιλο των ανατροπών. Η τριάδα των Μιγκέλ Καρντόσο (16 π., 8 ρ.), Τζερεμάια Ουίλσον (16 π., 7ρ.) και Πέδρο Μπάστος (16 π.), έκανε τη διαφορά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ