16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… λαβράκι

Ο έγκαιρος προγραμματισμός και αγωνιστικός σχεδιασμός προϋποθέτει λυμένα τα προβλήματα καθημερινότητα και επιβίωσης, άρα εκ των πραγμάτων, λίγες ελληνικές ομάδες μπορούν να ασχοληθούν με αυτόν.

Μία που το κάνει κατά συνήθεια, από το... χούι του ιδιοκτήτη της, είναι το Ρέθυμνο. Η έφεση του Κώστη Ζομπανάκη στο να αναζητά "λαβράκια" από μικρότερα πρωταθλήματα να τα "καπαρώνει" και να... ελπίζει να του βγουν είναι γνωστή. Και μπορεί πολλές φορές να αναγκάζεται να τους αλλάζει από την προετοιμασία, αλλά είναι κι άλλες που έχει αναδείξει το Ρέθυμνο παίκτες για την Ευρωλίγκα ή γενικά για ψηλότερα. 

Οπως για παράδειγμα ο Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος φέτος είναι με διαφορά μέχρι τώρα η αποκάλυψη του πρωταθλήματος και ήδη έχει γίνει μεταγραφικός στόχος. Από την Ελλάδα και από δύο μάλιστα ομάδες. ΑΜφότερες έχουν "ενοχλήσει" τον πρόεδρο του Ρεθύνμου, αφού το συμβόλαιο είναι διετές και θα χρειαστεί μια διαπραγμάτευση, η μία θέλει να πέσουν άμεσα οι υπογραφές, η άλλη ζητάει να παγώσουν τα πάντα και να την περιμένουν, επειδή πρέπει να δει τι θα κάνει με πολύ καλό παίκτη που έχει φέτος στην ίδια θέση.

Ο,τι κι αν γίνει, το καλοκαίρι ο ξανθομάλλης Αμερικανός φαίνεται ότι θα έχει μετακομίσει. Οχι απαραίτητα σε χώρα, αλλά σε ομάδα και θα έχει και περισσότερες υποχρεώσεις κάθε εβδομάδα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ