26.8 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Πρεσάρει» Τολιόπουλο ο Ιωνικός!

Ο Ιωνικός έκανε τα... εγκαίνια των ανακοινώσεων παικτών με τον Ανδρέα Πετρόπουλο, ο Στέργιος Κουφός έχει αρχίσει προπονήσεις με ένα γκρουπ Ελλήνων παικτών που σταδιακά θα ανακοινώνονται, κάτι που θα γίνει και με ξένους που έχουν ήδη κλείσει, αλλά έχει και κενά ακόμα που πρέπει να καλυφθούν στο ρόστερ.

Ενα από αυτά, είναι στην περιφέρεια και εκεί θα επιχειρήσει να κάνει ένα δυνατό "κόλπο" με τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο 24χρονος γκαρντ ανήκει στην ΑΕΚ και ο σχεδιασμός είναι να δοθεί δανεικός, ο Αρης έχει κάνει από καιρό γνωστό το ενδιαφέρον του, αλλά ο Ιωνικός το έκανε εσχάτως και όπως λένε οι πληροφορίες με πολύ πιεστικό τρόπο, ενδεχομένως και πολύ... πειστικό.

Το θέμα βέβαια εξαρτάται άμεσα από την ΑΕΚ που θα αποφασίσει για το μέλλον του Τολιόπουλου, ο ίδιος όμως είναι γνώστης του ζεστού ενδιαφέροντος του Ιωνικού όπως επίσης και του ρόλου που προτίθεται να του δώσει ο Κουφός. Απομένει τις επόμενες ημέρες λοιπόν να φανεί αν η προσπάθεια των Νικαιωτών θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα προσφέρει μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ