17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πρίφτης: “Πάλεψαν οι παίκτες μου”

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο νήμα από την Μπαρτσελόνα και λίγο αργότερα στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πρίφτης, προπονητής των "πράσινων", αναφέρθηκε στα σημεία στα οποία στοίχισαν στην ομάδα του.

"Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για τη νίκη", τόνισε ο Πρίφτης και πρόσθεσε: "Είναι κρίμα για εμάς, γιατί πραγματικά κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Πάλεψαν οι παίκτες μου και άξιζαν τη νίκη απόψε. Δυστυχώς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε δύο βασικά θέματα: Τ πρώτο ήταν τα αμυντικά ριμπάουντ. Δεν ήμασταν συνεπείς. Τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες μέσα από τα επιθετικά ριμπάουντ. Και έχουν μια υψηλής ποιότητας ομάδας. Όταν τους δίνεις την ευκαιρία δεν θα αστοχήσουν για δεύτερη φορά. Και σε κάποιες στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε υπομονή. Εκβιάσαμε προσπάθειες κάποιες στιγμές. Θα πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί και να κινούμε την μπάλα περισσότερο. Το αποτέλεσμα είναι αυτό και θα πρέπει να σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι μας".

Όταν ρωτήθηκε για την τρίτη περίοδο, η οποία ήταν ουσιαστικά αυτή που στοίχισε στον Παναθηναϊκό μαζί με εκείνο το επιμέρους 15-27 που τη σφράγισε ο Πρίφτης τόνισε: "Επιγραμματικά θα έλεγα πως φταίει η συγκέντρωση και κάποια απειρία από την δική μας πλευρά. Είναι κάτι που θα πρέπει να διορθώσουμε. Είναι σωστή, αλλά φανερή επισήμανση".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ