24.2 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Πρίφτης: “Είναι άγρια η Λίγκα”

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι με 77-62 και ο προπονητής των "πράσινων", Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την επικράτηση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θυμάμαι πάντα μία ατάκα που έλεγε ο Μπλατ όταν ήμουν βοηθός στον Άρη, ότι αυτή η Λίγκα, είναι μία άγρια Λίγκα και αυτό αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος δεν έχεις πολυτέλειες για εμφανίσεις όπως του πρώτου δεκαλέπτου. Είναι σκληρή η Λίγκα, οι παίκτες είναι έξυπνοι, παίζεται σκληρά το παιχνίδι με πολλή σωματική επαφή. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να βάλεις το κορμί σου, η να παίξεις άμυνα στο πρώτο βήμα, τότε είσαι χαμένος. 

Σε πολλά κομμάτια δεν είμαστε καλοί και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι ότι κάνουμε να το κάνουμε με μία πιο σταθερή μορφή, είτε είναι επίθεση, είτε είναι άμυνα. Προφανώς και δεν έχουμε ξεκινήσει όσο καλά θα θέλαμε. Ταυτόχρονα στην Ευρωλίγκα, έχουμε ένα πολύ κακό πρόγραμμα να διαχειριστούμε και δε μπορέσαμε να "κλέψουμε" καμία εκτός έδρας νίκη. Παλέψαμε στη Βιτόρια, ας πούμε ότι παλέψαμε για δέκα λεπτά στη Μακάμπι. Το μπάσκετ είναι ενιαίο δεν είναι ένα-δύο πράγματα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε 6 ξένοι δε μπορούμε να παίξουμε με 8. Είναι κάτι που θα το διαχειριστούμε εσωτερικά. Προφανώς ο Φερέλ θέλει χρόνο να εγκλιματιστεί και να έρθει σε μία καλή φυσική κατάσταση". 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ