25.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Πρίτζετ και Γιουλ κλείνουν στον Ιωνικό! (vid)

Το πλάνο του Ιωνικού για μια χρονιά όπου οι νέοι παίκτες θα έχουν ευκαιρίες ανάδειξης, δεν αφορά μόνο στους Ελληνας αλλά πιάνει και τους ξένους. Μπορεί οι τρεις πρώτοι που αποκτήθηκαν να είναι οι έμπειροι και δοκιμασμένοι παίκτες που χρειάζεται κάθε ομάδα για να στηριχτεί, ο Νικ Ζάισλοφτ που έχει ήδη ανακοινωθεί και οι Τορλίν Φιτζπάτρικ και Ανταμ Σμιθ που έχουν συμφωνήσει και απλά απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά πλέον σειρά πήραν δύο νεαροί από κολέγια με πολύ καλές προοπτικές.

Ο Σαγίντ Πρίτζετ είναι ένας 24χρονος γκαρντ / φόργουορντ (1,96) με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα ο οποίος στην τελευταία του χρονιά στους Μοντάνα Γκρίζλις είχε μέσο 19,8 πόντων! Αποφοίτησε όντας τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του Πανεπιστημίου, συμπεριλήφθηκε δύο φορές στην πρώτη ομάδα της περιφέρειας Big Sky και έγινε ο πρώτος παίκτης μετά από 40 χρόνια που έπιασε του 1670 πόντους στην κολεγιακή του καριέρα. Ηταν επίσης έκτος στα κλεψίματα και μέσα στους καλύτερους 15 σε ριμπάουντ και ασίστ!

Ο επίσης 24χρονος αμερικανός Τζίμπο Γιουλ είναι ένας σέντερ με ύψος 2,13, απόφοιτος του Σαν Φραντσίσκο όπου την περσινή σεζόν, τελευταία του με τους Dons είχε σε 34 αγώνες με μέσο όρο 28 λεπτών συμμετοχής, 11,9 πόντους και 7,8 ριμπάουντ 

Ο Στέργιος Κουφός έκρινε ότι οι δύο παίκτες αξίζουν την ευκαιρία να αρχίσουν την επαγγελματική τους καριέρα και ταιριάζουν στο στιλ που θέλει να δώσει στον Ιωνικό, ο οποίος λογικά δεν θα αποκτήσει άλλον ξένο και θα μείνει με μία κενή θέση.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ