23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρίντεζης: “Περίεργο συναίσθημα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ξανά”

Ο Ολυμπιακός έδωσε σήμερα ένα φιλικό παιχνίδι με τη Βαλένθια στην Ισπανία καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ. Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης και ενόψει του τουρνουά "We're Back" της Ευρωλίγκας στο οποίο οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν μέρος.

"Ήταν περίεργο το συναίσθημα, γιατί ουσιαστικά ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που δώσαμε σε συνθήκες Ευρωλίγκας, μετά από εκείνο το ταξίδι που κάναμε στο Βερολίνο και τελικά δεν παίξαμε με την Αρμάνι Μιλάνο", τόνισε για να προσθέσει: "Είναι όμορφο συναίσθημα, όχι άσχημο. Μακάρι να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί για εμάς τους αθλητές είναι σημαντικό να βρίσκονται οι φίλαθλοι στις εξέδρες. Βέβαια, αυτό που προέχει να είμαστε και να παραμείνουμε όλοι υγιείς".

Όπως δήλωσε ο Ολυμπιακός πήγε στην Ισπανία για να "συνεχίσει τη δουλειά" και συνέχισε: "Ακόμη θέλουμε πάρα πολλή δουλειά για να βρεθούμε στο επίπεδο που θέλουμε. Σήμερα ήταν ένα καλό τεστ για εμάς, ένα προπονητικό τεστ. Έρχονται τα δύο επίσημα παιχνίδια του τουρνουά και συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ