17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρίντεζης: “Καλή χημεία και ρόλοι”

Ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας. Στα 24' που αγωνίστηκε είχε 7 πόντους, αλλά και 7 ριμπάουντ, όντας ο πρώτος στα "σκουπίδια" για τους "ερυθρόλευκους". Μιλώντας λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στη χημεία και στους ξεκάθαρους ρόλους που υπάρχουν.

"Είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν, είμαστε καλά όλοι μαζί. Γνωριζόμαστε από πέρυσι οι περισσότεροι, υπάρχει χημεία και υπήρχε καλύτερη βάση. Είναι κάτι που μέχρι τώρα βγαίνει και στο γήπεδο", τόνισε για να συνεχίσει: "Δεν είμαστε 15-16 παίκτες όπως άλλες χρονιές. Είμαστε 12 παίκτες που ξέρουν των ρόλο τους. Σε κάθε παιχνίδι ο προπονητής θέλει ένα διαφορετικό πρωταγωνιστή και να παίρνει το 100% από παίκτη. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε όλοι υγεία".

Ο Πρίντεζης πρόσθεσε πως νιώθει ευλογημένος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και πρόσθεσε: "Είμαι εδώ συνειδητά και μπορώ να προσφέρω. Αν ένιωθα πως δεν μπορούσα να το κάνω αυτό, δεν θα ήμουν εδώ. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω την ομάδα να νικά. Ξέρω πως σε κάποια παιχνίδια θα παίζω λιγότερο και σε άλλα περισσότερο. Η χρονιά είναι μεγάλη και τίποτα δεν έχει κριθεί από το παίζουμε αυτή τη στιγμή". Και κατέληξε: "Δεν έχει τη δυνατότητα ο Ολυμπιακός μετά τις προηγούμενες σεζόν να πει "θα φορμαριστώ τον Ιανουάριο". Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να διαχειριστούμε σωστά τις κακές βραδιές. Το θέμα είναι να δείξεις χαρακτήρα και να μείνεις σταθερός".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ