17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρίντεζης: “Ίσως είναι άδικο να μηδενίζεται μια ομάδα” (vid)

Η κατάσταση με τον κορονοϊό, η αυριανή αναμέτρηση (14/4, 21.00) με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και η ήττα από την Ζαλγκίρις Κάουνας που δεν ξεχνά μπήκαν όλα στην κουβέντα στις δηλώσεις που έκανε στη Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αρχικά μίλησε για την ιδιαιτερότητα της σεζόν με ομάδες να έχουν ουκ ολίγα κρούσματα και αγώνες να μην διεξάγονται ή να διεξάγονται με το μισό ρόστερ: "Ξέραμε πως θα είναι μία περίεργη χρονιά, αφού αποφασίστηκε να μην υπάρχει μία “φούσκα” όπως στο ΝΒΑ. Ο χειμώνας ίσως να αποδειχθεί ακόμη πιο δύσκολος. Παίκτες μπορεί να νοσήσουν. Προέχει να έχουμε την υγεία μας. Κάποια σημάδια όμως για το τι θα ακολουθήσει έχουν αρχίσει να φαίνονται. Ίσως να είναι άδικο να μηδενίζεται μια ομάδα, γιατί ουσιαστικά της αφαιρείς μία νίκη, αλλά υπάρχουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, γιατροί και διοικήσεις".

Αναφερόμενος στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο έκανε λόγο για μια ομάδα με πολύ ταλέντο για να προσθέσει: "Έχει παίκτες με χαρακτήρα, παίκτες νικητές. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι, γιατί με το ταλέντο που διαθέτουν μπορεί με ένα ξέσπασμα να πάρουν διαφορά. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα, να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν επιθετικά, αυτό που κάνουν καλύτερα δηλαδή, από τη στιγμή που παίζουμε στο γήπεδό μας πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε το γήπεδο, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια".

Ο Πρίντεζης ξεκαθάρισε πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ αποτελεί παρελθόν δείχνοντας πως περισσότερο στο μυαλό του βρίσκεται η ήττα από τη Ζαλγκίρις Κ¨αουανς στο ΣΕΦ: "Το ντέρμπι έχει τελειώσει. Είτε νικήσεις, είτε χάσεις σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να συνεχίσεις. Είσαι επαγγελματίας και στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Κανείς δεν κέρδισε κάτι μόνο από ένα ντέρμπι. Η χρονιά είναι μεγάλη, πρέπει να βελτιώνεσαι.  Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για να ρεφάρουμε την ήττα από τη Ζαλγκίρις".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ