16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

“Πουλάει” η Εθνική Ανδρών

Η FIBA έχει κάνει μια εξαιρετική κίνηση για τους φίλους του μπάσκετ, δείχνοντας τα φιλικά των ομάδων που μετέχουν στο κανάλι της στο YouTube. Είχε δείξει το τουρνουά "Ακρόπολις Eurobank" και τώρα δείχνει και τους αγώνες από το τουρνουά "Άτλας". H ελληνική ομάδα κλέβει την παράσταση σε ότι αφορά τους αριθμούς και την τηλεθέαση.

Στο τουρνουά "Ακρόπολις Eurobank" τα views πέρασαν το 1.000.000. Ένας αριθμός εξωφρενικά μεγάλος, αν αναλογιστεί κάποιος πως η μετάδοση ήταν "μπλοκαρισμένη" λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στις χώρες που πήραν μέρος (Ιταλία, Σερβία, Τουρκία, Ελλάδα), αλλά και στην Κύπρο.

Στο τουρνουά "Άτλας" πολλοί αγώνες έχουν πενταψήφιο αριθμό views. Ο αγώνας Τουρκία-Πουέρτο Ρίκο έφτασε τις 148.767 θεάσεις για παράδειγμα. Την ίδια στιγμή για τον αγώνας της Ελλάδας με την Ιορδανία ο αντίστοιχος αριθμός ήταν κοντά στις 428.000, για να καταλάβουμε τις διαφορές που υπάρχουν.

Σε αυτό μπορούμε να συνυπολογίσουμε πως το τουρνουά "Ακρόπολις Eurobank" μέσα στις ημέρα του 15Αύγουστου, που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την Ελλάδα, η τηλεθέαση έφτασε μέσω ΕΡΤ σε ένα αριθμό μεγαλύτερο των 400.000, ενώ στον αγώνα με τη Σερβία ξεπέρασε τους 600.000! Σε όλο αυτό εννοείται πως έχει παίξει τεράστιο ρόλο η παρουσία του MVP του ΝΒΑ, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θέλουν να τον δουν και να τον απολαύσουν.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ