14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πολ: «Δεν έχω πλάνα φυγής από τους Θάντερ»

O Kρις Πολ θέλησε με δηλώσεις τους να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι για την ώρα πρώτη επιλογή στο μυαλό του είναι να παραμείνει στους Οκλαχόμα Θάντερ.

Ο πολύπειρος γκαρντ βρέθηκε μέσω μιας ανταλλαγής στους Οκλαχόμα Θάντερ το περσινό καλοκαίρι και αν και στην αρχή αναζητούσε τρόπους να φύγει, εν τέλει παρέμεινε και συνεργάστηκε εξαιρετικά με το υπόλοιπο νεανικό ρόστερ και οδήγησε την ομάδα μέχρι τα πλέι οφ.

Όμως πλέον βρίσκεται στο 35ο έτος της ηλικίας του και το διετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει αναμένεται να του αποφέρει συνολικά 85 εκατ. δολάρια και φέτος θα εισπράξει τα 44 εκατ. δολάρια, ποσά που είναι απαγορευτικά για αρκετές ομάδες, καθώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα ανταλλάγματα.

Το όνομά του έχει ακουστεί και για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη όμως ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σαμ Πρέστι (GM) ήταν εκπληκτικός ολόκληρη τη χρονιά, το ίδιο και ο οργανισμός. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, κοντά στην οικογένεια μου. Θα δω τι θα γίνει, αλλά βρίσκομαι σε ένα καλό μέρος. Θα ευχόμουν να προχωρήσουμε λίγο παραπάνω στα πλέι οφ, ωστόσο όμως δεν έχω πλάνα φυγής τώρα σύντομα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ