19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πολλά τα λεφτά, αλλά δεν ενδιαφέρουν τον Γιάννη

Τα χρήματα που δαπανούνται στις ΗΠΑ για τους επαγγελματίες παίκτες -ανεξαρτήτου αθλήματος- είναι υπέρογκα και για αυτά κλήθηκε να μιλήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς έχει συμβόλαιο 100 εκατ. δολαρίων, τη στιγμή που ο Άαρον Ρότζερς των Γκριν Μπέι Πάκερς υπέγραψε πρόσφατα αντί 134 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια. Ο Αμερικανός, μάλιστα, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του NFL, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως έχει μετοχές και στα «ελάφια». Ο «Greek Freak» ρωτήθηκε για τον… ανταγωνιστή του στις προτιμήσεις των φιλάθλων του Ουισκόνσιν κι απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να βρίσκεται μαζί μας για τα επόμενα χρόνια και πραγματικά μιλάμε για πολλά λεφτά. Πολλά λεφτά».

Σε ερώτηση για το εάν το ποσό, με το οποίο ανανέωσε ο Άαρον Ρότζερς, θέτει το… όριό του για το μέλλον, εξήγησε πως τα χρήματα είναι το λιγότερο που τον ενδιαφέρει. «Εγώ απλά θέλω να παίζω μπάσκετ», αρκέστηκε να τονίσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσον αφορά στο μέλλον του και τις οικονομικές απολαβές του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ