17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πιτίνο: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τις κατηγορίες του ΝCAA»

Το όνομα του Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε ξανά σε όλα τα ξένα σάιτ αλλά αυτή τη φορά για αρνητικό λόγο με το NCAA να τον μπλέκει ξανά σε παράνομες ενέργειες όσο ήταν προπονητής στο Λούιβιλ αλλά ο Αμερικανός τεχνικός απάντησε γρήγορα σε αυτές τις κατηγορίες ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και το Aϊόνα.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του ΝCAA με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η θέση του στο κολέγιο Αϊόνα όπου έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας αλλά ο Ρικ Πιτίνο θέλησε να υποστηρίξει τον εαυτό του μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Το NCAA εξέδωσε ειδοποίηση καταγγελιών και ισχυρίζεται ότι υπέπεσα σε παραβάσεις επιπέδου ΙΙ. Διαφωνώ κατηγορηματικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και θα ακολουθήσω το πρωτόκολλο που απαιτείται για αυτό το θέμα μέσα από τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες. Λόγω των κανονισμών του NCAA σχετικά με την δημοσιοποίηση πληροφοριών στα θέματα αυτά, δεν θα κάνω άλλο σχόλιο για το ζήτημα μέχρι να λυθεί».

Το κολέγιο του Αϊόνα πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα και εξέδωσε ανακοίνωση: «Είμαστε ενημερωμένοι για την έκθεση. Το NCAA έχει μία διαδικασία για να γνωστοποιεί τις κατηγορίες. Πριν την πρόσληψη του κόουτς Πιτίνο πραγματοποιήσαμε μία επιμελή έρευνα. Στηρίζουμε τον κόουτς Πιτίνο και περιμένουμε να ανταποκριθεί μέσα από αυτή την διαδικασία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ