24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πιθανή μείωση του μπάτζετ και στην ΤΣΣΚΑ

Τις πρώτες μέρες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, έλεγε και ξαναέλεγε στις δηλώσεις του, ότι η ομάδα πηγαίνει για μείωση της τάξης του 30% στο μπάτζετ της.

Ωστόσο, οι τελευταίες κινήσεις της ομάδας, με την ανανέωση συνεργασίας με τον Μάικ Τζέιμς και την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, δεν δείχνουν να συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ υπάρχουν διάφορες φήμες και για άλλους παίκτες, όπως ο Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος δεσμεύεται και με συμβόλαιο από τη Μπασκόνια, άρα για την πιθανή απόκτησή του, θα πρέπει να καταβληθεί και ένα σεβαστό buy out. 

Σήμερα,  Σεγκέι Ιβανόφ, δημοσιογράφος στο «Tass», ανέφερε πως η ιδοκτήτρια εταιρία της ομάδας, η «Nornickel», είναι όντως πολύ πιθανό να μειώσει τη χρηματοδότησή της προς τη ρωσική «αρκούδα». 

Για την ακρίβεια έγραψε: «Η οικολογική καταστροφή μπορεί να οδηγήσει τη Nornickel στη μείωση της χρηματοδότησης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η εταιρία έχει υποστεί οικονομικές απώλειες από την πανδημία. Δεν μπορώ να αποκλείσω μείωση της χρηματοδότησης, ενώ δεν αποκλείω και μείωση μπάτζετ κι άλλων ομάδων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ