16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Στενό «μαρκάρισμα» σε Γόντικα! (vid)

Στο Περιστέρι δεν αρκούνται στην επιστροφή του Γιανίκ Μορέιρα στην ομάδα τους, την οποία επιδιώκουν με θέρμη και έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις. Ο στόχος τους είναι να συνθέσουν πλήρως τη γραμμή ψηλών που προϋπήρχε, φέρνοντας πίσω και τον Κωστή Γόντικα!

Ο 27χρονος σέντερ ο οποίο μετά τη θητεία του στο Περιστέρι πήρε τη μεταγραφή για την ΑΕΚ, βρήκε χώρο και έδειξε την αξία του από την ημέρα που ανέλαβε τους «κιτρινόμαυρους» ο Βαγγέλης Αγγέλου. Παρότι στη λήξη της σεζόν πολλοί θεωρούσαν δεδομένη την παραμονή του στην ΑΕΚ, αυτό το ενδεχόμενο έχει ατονήσει με το πέρασμα των ημερών και το Περιστέρι τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του.

Εκτός από την προηγούμενη συνεργασία του με την ομάδα, υπάρχει και μία εξίσου αν όχι και πιο σημαντική, αυτή με τον νυν προπονητή του Περιστερίου. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε επιλέξει τον Γόντικα στον Ηφαιστο Λήμνου, όπου με την πολύ καλή σεζόν που είχε κάνει, είχε πάρει τη μεταγραφή του στο Περιστέρι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση να επιβεβαιωθεί ποικιλοτρόπως ότι η ζωή κάνει κύκλους.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ