18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Περιστέρι – Μορέιρα: «Ψήνεται» η μεγάλη επανασύνδεση! (vid)

Ετοιμοι για τη δεύτερη συνεργασία τους δείχνουν το Περιστέρι και ο Γιανίκ Μορέιρα με τις επαφές των δύο πλευρών να είναι σε προχωρημένο στάδιο και τα μηνύματα να δικαιολογούν αισιοδοξία.

Ο Ανγκολέζος σέντερ είχε αποκτηθεί για πρώτη φορά από το Περιστέρι στις αρχές του Νοεμβρίου του 2019 και από νωρίς έκανε αισθητή την παρουσία του. Τόσο πολύ, ώστε σε λίγους μήνες ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ που τον δελέασε και τον μετακόμισε λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα.

Το Περιστέρι έχει αποφασίσει φέτος να κάνει μια υπέρβαση στη θέση του σέντερ, είχε κάνει γνωστό το ενδιαφέρον του για τον Τζεράι Γκραντ όμως γνωρίζοντας εξ αρχής τις δυσκολίες που είχε αυτό το εγχείρημα, δούλευε σιωπηλά την υπόθεση Μορέιρα. Με τον 29χρονο παίκτη να έχει ζήσει τις οικονομικές δυσκολίες της ΑΕΚ και να έχει αντιδράσει αρκετά έντονα, αλλά με επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και το BCL η πρόταση του Περιστερίου ήταν δεδομένο ότι είχε πρόσφορο έδαφος.

Οριστική συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμα, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης και θεωρούν ότι τα επόμενα 24ωρα μπορούν να υπάρξουν ανακοινώσεις για αίσιο τέλος της διαπραγμάτευσης.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ