14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιστέρι για όμιλο και υπέρβαση στη ρακέτα (vid)

Το Περιστέρι δεν ακούγεται έντονα στη μεταγραφική (παρα)φιλολογία της εποχής, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και σίγουρα δε σημαίνει και ότι δεν κινείται. O Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι σε διαρκή επαφή με τους διοικούντες και έχουν καταστρώσει το μεταγραφικό πλάνο, αν και η πρώτη τους προτεραιότητα είναι... διεθνής.

Το Περιστέρι έχει καταθέσει στο BCL υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει τον προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης, στον οποίο φυσικά και συμμετέχει και ο συγκεκριμένος στόχος κρίνεται ως πολύ σημαντικός. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να είναι και φέτος έστω και στα προκριματικά, κέρδισαν μια ευκαιρία επιβεβαιώνοντας το καλό όνομα που έφτιαξαν στη διοργάνωση με την παρουσία τους και θεωρούν ότι υπάρχει ευκαιρία να μπουν στους ομίλους.

Ο προκριματικός δρόμος είναι βατός και θα γίνει περισσότερο αν οι αγώνες διεξαχθούν στο σπίτι τους. Υπάρχει ανταγωνισμός από άλλους 2-3 ενδιαφερόμενους, αλλά οι ενδείξεις είναι θετικές ως προς την πληρότητα της δικής τους υποψηφιότητας και την τελική ανάθεση της διοργάνωσης, με την ετυμηγορία να αναμένεται το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Από 'κει και πέρα, στο Περιστέρι φέρονται αποφασισμένοι και για κάποιες μεταγραφικές υπερβάσεις φέτος. Η θωράκιση της ρακέτας με παίκτη εγνωσμένης αξίας είναι μια προτεραιότητα, με το... φλερτ που έχει αρχίσει με τον Τζεράι Γκραντ να δείχνει το πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχης. Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, με τον ίδιο να θεωρεί αξίζει να περιμένει την αγορά της Ευρώπης να κινηθεί και να διεκδικήσει ίσως κάποιο συμβόλαιο εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Δείχνει πράγματα όμως και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι εναλλακτικοί στόχοι γι' αυτή τη θέση είναι ανάλογης ποιότητας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ