17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Έχασε Σαλούστρο (vids)

Άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Σαλούστρος στο φιλικό του Περιστερίου με τη Μονακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του τουρνουά προετοιμασίας «bwin tournament against COVID-19».

Ο αρχηγός των «κυανοκίτρινων» χτύπησε στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου σε δάκτυλο του δεξιού χεριού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από το παρκέ. Στον 31χρονο γκαρντ/φόργουορντ, μάλιστα, χρειάστηκε να γίνουν ράμματα, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μερικές ημέρες.

Το Περιστέρι, παρά την προσπάθεια, έχασε από το γαλλικό συγκρότημα που θα αγωνιστεί την καινούρια σεζόν στην Ευρωλίγκα. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τις καλύτερες στιγμές του ματς...

Ο κόουτς Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στο φαληρικό στάδιο, ευχήθηκε να είναι υγιείς μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους για τη σεζόν 2021-2022. Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα παίξει στα προκριματικά του Basketball Champions League, από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Πρώτος αντίπαλος, ο νικητής της αναμέτρησης Σαλόν Βίλπας (Φινλανδία)-Κλουζ Ναπόκα (Ρουμανία).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ