27.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Περιμένει κόσμο ο Κόροιβος

Αντιμέτωπος με τον Άρη θα τεθεί ο Κόροιβος την Κυριακή (08/10, 17.00), στην πρεμιέρα του στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League.

Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου θα υποδεχθούν τους Θεσσαλονικείς στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας και περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους. Τα εισιτήρια τιμώνται από δέκα ευρώ (διατίθενται και κοινωνικά εισιτήρια προς πέντε ευρώ), με το ηλειακό συγκρότημα να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους.

Η ανακοίνωση: «Ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (08/10-17:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18. Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ξεκίνησε από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 2ος όροφος) και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα: www.viva.gr

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:
-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α1, Α2, Α5: 10 ευρώ
-ΔΙΑΖΩΜΑ Α6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ
-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α3, Α4: 15 ευρώ
-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: 5 ευρώ κοινωνικό εισιτήριο
-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για μαθητές & φοιτητές

Γενικές οδηγίες για την έκδοση εισιτηρίων:
-Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό, αυστηρά προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.
-Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
-Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας κάθε φιλάθλου.
-Για την έκδοση κοινωνικού εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού εγγράφου.
-Για την έκδοση φοιτητικού ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προγραμματίζουν την προσέλευσή τους στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφεύγεται η συμφόρηση και οι μεγάλες καθυστερήσεις κατά την έκδοση εισιτηρίων και κατά την είσοδο τους από τις Θύρες. Πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18: www.koroivosbc.gr/eisitiria-diarkeias-2017-2018».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ