17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πενταπλό «χτύπημα» από τον Ιωνικό ΝΦ (pic)

Με ραγδαίους ρυθμούς κινείται στο να κλείσει το ρόστερ του ο Ιωνικός ΝΦ, ο οποίος μετά τον Νίκο Μαντζιώρη, ανακοίνωσε πέντε ακόμη ποιοτικούς αθλητές, δημιουργώντας ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ.

Το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει αναλυτικά και ξεχωριστά και για τους πέντε αθλητές που θα αγωνιστούν στη νεοφώτιστη ομάδα την τρέχουσα περίοδο. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Ανδριανός Περδικάρης και Αλέξης Σπανός για τους οποίους σας είχε ενημερώσει στις 10/8, ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης για τον οποίο σας είχε μιλήσει στις 30/7 και οι Αναστάσης Πρισκομάτης και Λουκάς Βαφιάς οι οποίοι αναφέρθηκαν σε σημερινό ρεπορτάζ.

Αναλυτικά :

«Η διοικούσα επιτροπή του Ιωνικού ΝΦ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τους αθλητές Ανδριανό Περδικάρη, Αλέξη Σπανό, Βαγγέλη Παλαιοχωρίτη, Λουκά Βαφιά, Αναστάση Πρισκομάτη.

Ο Ανδριανός Περδικάρης αγωνίζονταν την περσινή σεζόν στην Α2 με τον Εθνικό Πειραιά, ο Αλέξης Σπανός στην Γ' Εθνική με τον ΕΦΑΟΖ, ο Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης στην Γ' Εθνική με την Μεγαρίδα, ο Λουκάς Βαφιάς στην Γ' Εθνική με την Αγία Παρασκευή, ο Αναστασής Πρισκομάτης στην Β' Εθνική με τον Παπάγου.

Η οικογένεια του Ιωνικού ΝΦ τους καλωσορίζει στις τάξεις της και τους εύχεται καλή αγωνιστική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ