15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο Ιωνικός ΝΦ της Β’ Εθνικής

Από τη στιγμή που στο Ιωνικό ΝΦ πήραν την απόφαση να αγωνιστούν στην Β' Εθνική, τότε άρχισε το χτίσιμο του ρόστερ, το οποίο περιλαμβάνει παίκτες με αξία και δίψα να αποδείξουν τις ικανότητες τους.

Αρχικά στη συγκεκριμένη ομάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Κώστα Φακοπουλίδη, για τον οποίο το basketa.gr σας είχε μιλήσει με ρεπορτάζ του στις 30/7. Ο 24χρονος γκαρντ αποτελεί τον εκλεκτό του Σπύρου Σταθούλη, και αναμένεται να ηγηθεί στην περιφερειακή γραμμή. Επίσης στο στόχαστρο είναι και ο Αλέξανδρος Σπανός, ο οποίος θέλει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Ο 28χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Γ' Εθνική με τον ΕΦΑΟΖ, ενώ την σεζόν 2017-2018 είχε μια πολύ καλή χρονιά στην Β' Εθνική με το Κορωπί, έχοντας 13,2 πόντους και 44 τρίποντα σε 30 αγώνες. Με τον Φακοπουλίδη υπήρξαν συμπαίκτες στο Παγκράτι, και την σεζόν 2015-2016.

Για την κάλυψη στην ρακέτα βασικός υποψήφιος είναι ο Ανδριανός Περδικάρης, ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Α2 και τον Εθνικό έχοντας 10,8 πόντους και 5,8 ριμπάουντ σε 24 παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Νικαίας, Δούκα και Ηλυσιακό. Τέλος, στα υπόψιν είναι και ο Θανάσης Χανιάς, ο οποίος αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική  με την Αγία Παρασκευή, ενώ έχει μακρά θητεία σε ομάδες των Εθνικών κατηγοριών. 

Εκτός από τους συγκεκριμένους αθλητές θα αποκτηθούν και ταλαντούχοι, ώστε να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ιωνικού να παραμείνει στην κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ