18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πεντέλη: «Η ομάδα μας πέτυχε ένα πραγματικό άθλο» (pic)

Η Πεντέλη ηττήθηκε στο μπαράζ της τρίτης θέσης της Γ' Εθνικής με 91-60 από τον ΚΑΟ Κορίνθου στο κλειστό της Ελευσίνας, με την διοίκηση της ομάδας να εκδίδει ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους προπονητές για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο Κώστας Χαρτοματσίδης είχε να κάνει με τις μακροχρόνιες απουσίες των βασικών Καλογερόπουλου, Αποστολόπουλου, Γρατσιάτου και Σαλτουρίδη.

«Αυτό που πέτυχε η ομάδα μας αυτή τη χρονια με τα γνωστά , χωρις προηγούμενο, προβλήματα τραυματισμών και την απουσία τεσσάρων βασικοτατων παικτών της σχεδόν για ολο το δεύτερο γύρο, ήταν ένας πραγματικός άθλος.
Έτσι η Διοίκηση του Συλλόγου μας οφείλει να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας ,τους παίκτες, για την αυταπάρνηση και τη συνέπεια τους ,το προπονητικό team για την εξαιρετική δουλειά του στο τομέα τακτικής και ψυχολογικής προετοιμασίας της ομαδας σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες και τους φίλους της ομάδας για την πολύτιμη στήριξη τους.
Ο σημερινός αγώνας καταταξης και το αποτέλεσμα του, δεν μπορεί μειώσει στο ελάχιστο την μεγαλη προσπάθεια όλων.
Ωστόσο θέλουμε να συγχαρούμε την αντίπαλη ομάδα του ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αφού τα δικά μας προβλήματα δεν μειώνουν την επιτυχία της και την πολύ καλή της εμφάνιση.
Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους Διαιτητές κ.κ Κοτσιμπο και Καρπανο για την εξαιρετική διαιτησία τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ