17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Κόνιτσα η προετοιμασία

Εκτός Ιωαννίνων θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα θα προετοιμαστούν στην Κόνιτσα πριν ριχθούν στη «μάχη» του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ηπειρώτικο συγκρότημα θα παίξει στην πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων (17/10), ενώ θα προηγηθεί η αναμέτρηση του Κυπέλλου Γυναικών με αντίπαλο το νικητή των ζευγαριών ΜΕΝΤ-Πάνθηρες Καβάλας και Άρης-Ολύμπια Λάρισας (10/10).

Οι «κυανόλευκες» οργανώνουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Αυγούστου με την άφιξη των παικτριών της ομάδας στα Ιωάννινα. Θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις πριν αναχωρήσουν για την κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων, όπου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, από τις 28 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.

Με ανακοίνωσή τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρουν: «Καθώς διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλήτριες είχαν αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων το περασμένο καλοκαίρι κατά τη φιλοξενία της ομάδας στην Κόνιτσα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι και φέτος θα βρεθούμε στην όμορφη κωμόπολη της Ηπείρου, προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει προκαταβολικά το δημοτικό συμβούλιο και ιδιαίτερα το δήμαρχο Κονίτσης, κ. Νικόλαο Εξάρχου, καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Άρη Λαζογιάννη για την άριστη και αγαστή συνεργασία και την άψογη φιλοξενία που είμαστε σίγουροι ότι θα παράσχουν στις εξαιρετικές μαθητικές εστίες της Κόνιτσας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ