17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δική» του και η Θεοδώρου

Η τρίτη μεταγραφική κίνηση είναι γεγονός για τον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο καινούριο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Μετά την απόκτηση της Σαμάνθα Μακέι και της Κατερίνας Μαρίνη οι «κυανόλευκες» συμφώνησε και με τη Χριστίνα Θεοδώρου, προκειμένου να τις ενισχύσει τη σεζόν 2021-2022. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα! Είμαι αισιόδοξη για τη νέα χρονιά και ανυπομονώ. Θα παλέψω για την ομάδα έτσι ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει κάθε της στόχο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες», ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της από το ηπειρώτικο συγκρότημα η 24χρονη γκαρντ/φόργουορντ.

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας Χριστίνας Θεοδώρου, η οποία την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ο.Α. Χανίων στην Α1 Εθνική κατηγορία. Η Χριστίνα έχει ύψος 1,82μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3". Με τα Χανιά την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και είχε 6,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 22 λεπτά ανά αγώνα.

Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 η Θεοδώρου αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας. Με τον Πρωτέα κέρδισε το 2015 και το πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ είναι και διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες. #Welcome Χριστίνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ