16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Μακέι (vids+pics)

Στη χώρα μας και την Α1 Γυναικών θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Σαμάνθα Μακέι, η οποία συμφώνησε για τη μεταγραφή της στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η 30χρονη γκαρντ αποφοίτησε από το Ντέιτον και τη διετία 2017-2019 αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Παναθηναϊκό και πέρυσι μετακόμισε στη Λευκάδα για λογαριασμό της Νίκης. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και της διακοπής του πρωταθλήματος έπαιξε σε μόλις τρεις αναμετρήσεις, με μ.ό. 23,3π., 2,7 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 1,3 κλεψίματα. Από το Φεβρουάριο φόρεσε τη φανέλα της Πιεστάνσκι Κάικι, στη Σλοβακία, και σε τρία ματς είχε μ.ό. 8π. και 1,3 ριμπάουντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καρέρα μου φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα! Τα τελευταία χρόνια είχα καλή επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας και ανυπομονώ για τη συνεργασία μας τη χρονιά που έρχεται. Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και αναμένω να ξεκινήσουμε με τις συναθλήτριές μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την πίστη τους σε εμένα και για την ευκαιρία αυτή που μου δίνουν!», ανέφερε η Σαμάνθα Μακέι μετά την ανακοίνωσή της από το ηπειρώτικο συγκρότημα.

https://www.youtube.com/watch?v=laxdE6r-NEg

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Samantha MacKay, η οποία θα καλύψει τη θέση της βασικής play maker της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Η Sam είναι γεννημένη στις 24-05-1991 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Λευκάδας (23,3π., 2,7 ριμπ., 3,3 ασ., 1,3 κλ. σε 3 αγώνες), ενώ τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, όπου σε 20 αγώνες είχε 14,3 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ. Welcome to our family Sam!».

https://www.youtube.com/watch?v=Er2DUdwjeGI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ