21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Διεθνές τουρνουά στην Κόνιτσα

Δυνατό τουρνουά θα διοργανώσει στην Κόνιτσα ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το ηπειρώτικο συγκρότημα θα υποδεχθεί στην κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων, εκεί δηλαδή όπου θα πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, τον Ερυθρό Αστέρα, τον ΟΑΧ και την Ελευθερία Μοσχάτου. Οι τέσσερις ομάδες δώσουν φιλικούς αγώνες το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου, τεστάροντας τις παίκτριές τους πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους για τη σεζόν 2021-2022.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη διοργάνωση ενός σπουδαίου φιλικού τουρνουά προετοιμασίας στην Κόνιτσα, του "WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament", το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της ακριτικής πόλης.

Στο τουρνουά θα λάβει μέρος, ο πρωταθλητής Σερβίας και παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μάλιστα θα συμμετέχει στο Eurocup τη φετινή σεζόν και στο ρόστερ του έχει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Masa Jankovic. Ο.Α. Χανίων, που τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Α1, Ελευθερία Μοσχάτου που αποτελεί σταθερή δύναμη τα τελευταία χρόνια και φυσικά ο οικοδεσπότης ΠΑΣ Γιάννινα WBC συνθέτουν το δυνατό αυτό τουρνουά. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η υπουργική απόφαση σχετικά με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 10/9
16.00 Ερυθρός Αστέρας-Ο.Α. Χανίων
19.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ελευθερία Μοσχάτου

Σάββατο 11/9
15.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ο.Α. Χανίων
18.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 12/9
12.00 Ο.Α. Χανίων-Ελευθερία Μοσχάτου
15.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ερυθρός Αστέρας

Το τουρνουά το προσφέρει η εταιρία WATT+WOLT και πιο συγκεκριμένα το κατάστημα Ιωαννίνων, ενώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά το δημοτικό συμβούλιο και ιδιαίτερα το δήμαρχο Κονίτσης, κ. Νικόλαο Εξάρχου, καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Άρη Λαζογιάννη, για τη φιλοξενία του τουρνουά και των αποστολών των ομάδων στις μαθητικές εστίες της Κόνιτσας. Χορηγοί του τουρνουά είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι και το Super Fruits Water».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ