20.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παρουσίασε Φίλα και πρώτη νίκη στο Αίγιο

Ο Κεραυνός Αιγίου προετοιμάζεται για την αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτώβρη, και το πλαίσιο αυτό παρουσίασε τον Άγγελο Φίλα ενώ στο πρώτο της φιλικό επικράτησε στο «Three Action» του Αίολου Αγυιάς με 75-69. Ο Θανάσης Λιόνας δεν είχε στην διάθεση του τους Γιώργο Μούκα και Αλέξανδρο Λαδικό, ενώ το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο την Τετάρτη (19/9) με την Παναχαϊκή.

Τις επίσημες παρουσιάσεις αθλητών, που έχουν ήδη υπογράψει και συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, συνέχισε η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου. Συγκεκριμένα, στον χορηγό της ομάδας κ. Αγγελο Σταματόπουλο (ιδιοκτήτη καταστήματος Ζωοτροφών & Γενικού Εμπορίου, στην οδό Κορίνθου 112) παρουσιάστηκε ο Άγγελος Φίλας, με το «aigialeiaspor.com» να έχει το ρεπορτάζ.

Ο νέος καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου 1999, έχει ύψος 1,87 μ. και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά και ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε μέχρι την εφηβική ομάδα. Και την περσινή σεζόν κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές στα Εθνική Πρωταθλήματα με τον Εθνικό Πειραιά στην Α2. Σημειώνεται, ότι στη μεταγραφή του παίκτη στάθηκε αρωγός ο χορηγός της ομάδας κ. Σταματόπουλος, τον οποίο η διοίκηση του Κεραυνού και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Λάγαρης τον ευχαρίστησαν και του ευχήθηκαν καλές δουλειές.

Στην φώτο από αριστερά οι Γιώργος Λάγαρης (πρόεδρος), Δημήτρης Καμπέρης (γεν. γραμματέας), Αγγελος Φίλας, Αγγελος Σταματόπουλος (χορηγός) και Σπύρος Μουρίκης (μέλος Δ.Σ.) 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ