16.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Το κάλεσμα… παραμονής της Καλαμάτας

Με μια ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία», η Καλαμάτα κάλεσε τους φίλους της σε μαζική προσέλευση για τον καθοριστικής σημασίας για την παραμονή αγώνα με τον Κεραυνό Αιγίου, αύριο (10/2) στην Τέντα, αναφέροντας τη «διπλή» πρόκληση της «Μαύρης Θύελλας» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την ίδια ημέρα και κρίνοντας το ματς, ως κριτήριο για την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες, τονίζοντας πως το σημαντικό, εν αρχή, είναι η νίκη και όχι η κάλυψη της διαφοράς εννέα πόντων από το πρώτο ματς.

Αναλυτικά

«Το «διπλό» ραντεβού είναι και πάλι γεγονός για το μεσσηνιακό κοινό και είναι το ίδιο σημαντικό, όπως ήταν αυτό στις 13 Ιανουαρίου. Αυτή την Κυριακή (10/2), όλα ξεκινούν από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Εκεί, η «Μαύρη Θύελλα», μετά από ένα σπουδαίο «διπλό» επί του Παναργειακού, με τη συγκλονιστική για εκτός έδρας ματς παρουσία του κόσμου της, περιμένει την ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου, με το παιχνίδι να αρχίζει στις 3 το μεσημέρι, για να γίνει άλλο ένα καθοριστικό «βήμα» προς το στόχο, που δεν είναι άλλος, από την άνοδο στη Β’ Εθνική. Η τύχη των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου είναι, πάντα, αποκλειστικά στα δικά τους χέρια. Υπάρχει, όμως, αμέσως μετά ένα δεύτερο κρίσιμο ραντεβού για το κοινό της πόλης μας και αυτό είναι λίγα μέτρα πιο μακριά.

Στις 5 το απόγευμα, μία από τις έξι σπουδαίες «μάχες» παραμονής της Kalamata BC ξεκινά, με αντίπαλο τον Κεραυνό Αιγίου. Η μπασκετική ομάδα της πόλης χρειάζεται οπωσδήποτε την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντρα σε έναν εκ των κυρίων ανταγωνιστών της, ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να κάνει ένα «άλμα» για τη σωτηρία της, αν κάλυπτε τη διαφορά των εννέα πόντων από το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, δεν είναι αυτό που ενδιαφέρει σε πρώτο πλάνο. Εκείνο που ενδιαφέρει, πρώτα και κύρια, είναι το θετικό αποτέλεσμα, αυτό που θα δώσει κι άλλη «ώθηση» στους παίκτες του Παύλου Νώντα, ώστε να μπουν σε ένα δρόμο μεγάλων επιτυχιών, που θα εξασφαλίσουν την καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες, για την οποία διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και κόσμος έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αυτή η προσπάθεια θα επιβραβευτεί. Και οι παίκτες της Kalamata BC περιμένουν το κοινό τους, που πάντα είναι παρών στις μεγάλες της «μάχες», στο πλευρό της. Όπως και στο παιχνίδι με τον ΝΕΟ Ληξουρίου, όπου παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στην Τέντα, με την αναγκαστική μετάθεση του αγώνα στο Κλειστό της Μεσσήνης, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική, η ομάδα επιθυμεί να είμαστε άπαντες συνεπείς σε ένα νέο μεγάλο ραντεβού. 5 το απόγευμα της Κυριακής (10/2), λοιπόν, άλλη μια κρίσιμη συνάντηση.

Μια συνάντηση παραμονής…».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ