18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παρουσίασε Τάγαρη, νίκησε το Ανατόλια η Καβάλα (pics)

Την απόκτηση του Κώστα Τάγαρη ολοκλήρωσε η Καβάλα, με τον 25χρονο σέντερ να βρίσκεται στην πόλη της Μακεδονίας, και να παρουσιάζεται από την ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη. Ο πρώην σέντερ της Πεύκης μετά την πολύ καλή περσινή του σεζόν, είχε συμφωνήσει με τον Αίολο Αστακού, αλλά η απόσυρση της ομάδας από τις Εθνικές κατηγορίες, τον έφερε στην Καβάλα και την Β' Εθνική.

Στα αγωνιστικά, και στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Καβάλα επικράτησε στο κλειστό της Καλαμίτσας του Ανατόλια με 86-84.

«Η ΕΝ.ΚΑ. ΚΑΒΑΛΑ BC ανακοινώνει την τελευταία της μεταγραφή, του Σέντερ Κώστα Τάγαρη. Η μεταγραφή έγινε με τη μορφή της υποσχετικής για την περίοδο 2017-2018 από την ομάδα του ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ. Μ’αυτή τη μεταγραφή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της Ένωσης. Ενόψει του στόχου της για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 να επανέλθει στην Α2 κατηγορία. Ο Κώστας Τάγαρης είναι 25 χρονών, ύψους 2,07, αγωνίζεται στη θέση 5 Σέντερ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ομάδες του Εθνικού του Αιγάλεω και της Πεύκης. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ