27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παρελθόν ο Ρουμελιώτης, Δεγαΐτας, Θάνος και Καράμπελας οι υποψήφιοι

Ο Κώστας Ρουμελιώτης ολοκλήρωσε μια δύσκολη σεζόν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, και ουσιαστικά στο μήνυμα που έστειλε μέσω του basketa.gr ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον σύλλογο, ο οποίος μετά από μια σεζόν στην Β' Εθνική, επέστρεψε στην πιο κάτω κατηγορία.

Η διοίκηση ανακοίνωσε πριν από λίγο το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών, με τρεις προπονητής να μπαίνουν στο κάδρο, ώστε να έχουν την διάδοχη κατάσταση, σε μια νέα προσπάθεια που θα γίνει ώστε ο Κρόνος να μπορέσει να επανέλθει εκεί που βρισκόταν φέτος.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Βαγγέλης Δεγαΐτας, ο οποίος έχει προβάδισμα, έχοντας εργαστεί στις υποδομές του Κρόνου, με τους ανθρώπους του να γνωρίζουν την φιλοσοφία του, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον Πανιώνιο, και δε στο εφηβικό του τμήμα. Επίσης στο κάδρο βρίσκονται τόσο ο Μιχάλης Θάνος ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στη θητεία του στην Μαλεσίνα, και ο Γιάννης Καράμπελας, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Πορφύρα , Ένωση Ιλίου και αρκετές ακόμη ομάδες.

Αναλυτικά :

«Ο ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας, Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη.

Ευχαριστούμε θερμά τον coach για την προσφορά του στο δύσκολο και απαιτητικό αυτό διάστημα της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ