23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρελθόν ο Αθηναίου από τον ΠΑΟΚ

Χωριστά θα πορευτούν στην συνέχεια της σεζόν ο ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Αθηναίου οι οποίοι συμφώνησαν σήμερα στην λύση του συμβολαίου τους. Ο έμπειρος παίκτης κανονικά είχε συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, όμως τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν σε συνδυασμό με προτάσεις που έχει από το εξωτερικό οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

 

Ετσι, μετά τον Γιανίκ Μορέιρα ο ΠΑΟΚ χάνει σε αυτή την κρίσιμη καμπή έναν ακόμα παίκτη ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό με πιθανότερο προορισμό την Γαλλία. Η διαφορά βέβαια σε σχέση με τον Αγκολέζο, είναι ΠΑΟΚ και Αθηναίου βολεύονταν από αυτό το "διαζύγιο". Ο μεν ΠΑΟΚ για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους -δεδομένων των οικονομικών του και του αρκετά υψηλού συμβολαίου του διεθνή γκαρντ, η παρουσία του έμοιαζε με πολυτέλεια για τον Δικέφαλο που έχει παίκτες για να μοιραστούν τον χρόνο του- ο δε Αθηναίου γιατί ήθελε έναν διαφορετικό ρόλο και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής -έπαιζε 15' στο Πρωτάθλημα και 19,3' στο BCL.

 

Ακόμη κι έτσι ο ΠΑΟΚ χάνει έναν ποιοτικό και έμπειρο παίκτη, σε μία εξέλιξη που θα περιορίσει το rotation του στις θέσεις των γκαρντ.

 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας, με μια "φιλική ανακοίνωση" που ανέφερε τα εξής:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τη συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αθηναίου. Ευχαριστούμε τον Γιάννη για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ