33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παρελθόν και ο Αρβανίτης από τον Κεραυνό, που πληρώνει τον κακό σχεδιασμό

Το μπάσκετ, και γενικά ο ομαδικός αθλητισμός είναι και θέμα προπονητή, και αυτό φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο στην περίπτωση του Κεραυνού Αιγαίου, χωρίς φυσικά το συγκεκριμένο κείμενο να αποτελεί μομφή για την αξία του Νίκου Αρβανίτη, ο οποίος παρέλαβε ένα χάος στον Κεραυνό Αιγίου.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κώστας Οικονομάκης αποφάσισε να φύγει από το Αίγιο, με τα γνωστά γεγονότα με το οικονομικό πρόβλημα, είχε αφήσει την ομάδα να βρίσκεται στο 6-4 μετά από 10 αγωνιστικές, και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Στη συνέχεια, και με τον Νίκο Αρβανίτη να αναλαμβάνει, ο Κερυανός αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια με το εφηβικό, ενώ σταδιακά στα επόμενα επέστρεψαν οι πρωτοκλασάτοι αθλητές, με πολλούς ωστόσο αθλητές με ρόλο να αποχωρούν.

Έτσι, στα υπόλοιπα 9 παιχνίδια, η ομάδα του Αιγίου μέτρησε ρεκόρ 1-8 (εκκρεμεί το αναβληθέν στα Μελίσσια) , με μοναδική νίκη στο αδύναμο Λέχαιο, και πλέον μετά το 85-75 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα (ευτυχώς κράτησε την διαφορά) θα αναγκαστεί να βρει νέο προπονητή, με τον Νίκο Αρβανίτη να θέτει στην διάθεση της διοίκηση την παραίτηση του, και αυτή να γίνεται δεκτή.

Έτσι, θα πρέπει να βρεθεί ο τέταρτος τεχνικός, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στον τελικό με την Καλαμάτα 80 στην Τέντα την 1/4.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ