24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρέα στον Ιωνικό Κατούφας, Παπαδόπουλος και Κουντουράς

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος μετά την διαφαινόμενη συμφωνία με τους Φώτη Βασιλόπουλο και Βαγγέλη Καράμπουλα, είναι κοντά σε τρεις ακόμα παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι στον Φάρο Κερατσινίου.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr στο κλειστό του Πλάτωνα αναμένεται να αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Σωτήρης ΚατούφαςΑνδρέας Παπαδόπουλος και Γιώργος Κουντουράς, δυναμώνοντας τα μέγιστα το ρόστερ της ομάδας του Μάριου Γούναρη.

Ο 38χρονος πολύπειρος φόργουορντ, Σωτήρης Κατούφας είχε την φετινή σεζόν 4,5 πόντους σε 31 παιχνίδια, και μετά από πέντε χρόνια στο Κερατσίνι, επιστρέφει στην Β' Εθνική μετά την σεζόν 2014-2015. Ο 37χρονος γκαρντ, και αρχηγός του Φάρου, Ανδρέας Παπαδόπουλος αποχωρεί από την ομάδα, στην οποία βρίσκεται από την σεζόν 2012-2013 και από τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ, ενώ από το ίδιο χρονικό σημείο βρισκόταν στο Κερατσίνι και ο 25χρονος Γιώργος Κουντουράς. Και οι τρεις έχουν γευτεί όλες τις επιτυχίες του Φάρου, και πλέον είναι έτοιμοι να μεταδώσουν την εμπειρία τους και στον Ιωνικό, ο οποίος δεν σταματάει και θα συνεχίσει την ενίσχυση του.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ