18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Τινάζει την μπάνκα με Βασιλόπουλο και Καράμπουλα ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει βάλει στο ως βασικό του στόχο να επιστρέψει στην Α2, και το φετινό καλοκαίρι τον φέρνει να είναι κοντά σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Έτσι μετά την παραμονή του Μάριου Γούναρη στην τεχνική ηγεσία, οι επόμενες δυο μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να κάνουν τεράστιο κρότο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα της Νίκαιας είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τους Φώτη Βασιλόπουλο και Βαγγέλη Καράμπουλα, με τα ονόματα να μιλούν από μόνα τους.

Οι δυο τους ήταν από τους βασικούς άξονες της ανόδου του Φάρου στην Basket League, με τον 31χρονο γκαρντ να ξέρει να κάνει τους συμπαίκτες του ευτυχισμένους, έχοντας την φετινή σεζόν 9,2 πόντους και 5,4 ασίστ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις σεζόν 2012-2013, 2013-2014 και 2015-16 ήταν πρώτος στην Α2 στις ασίστ, τις δυο πρώτες χρονιές με το Παγκράτι και την τρίτη φόρα στον Εθνικό.

Αναφορικά με τον Βαγγέλη Καράμπουλα, τα λόγια είναι περιττά, καθώς αποτελεί τον παίκτη συνώνυμο των ανόδων, και από τους πρώτους σκόρους των Εθνικών κατηγοριών. Πέρυσι ολοκλήρωσε την σεζόν στην δεύτερη θέση πίσω από τον Αλέξη Κυρίτση, με 17,3 πόντους κατά μέσο όρο.

Αν ο Ιωνικός ολοκληρώσει αυτές τις δυο κινήσεις, θα αποτελέσει αυτόματα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την επάνοδο του στην Α2 Ανδρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ