25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παράταση στην δήλωση συμμετοχής στα Εθνικά πρωταθλήματα

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έδωσε παράταση στην προθεσμία των ομάδων ώστε να δηλώσουν συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου θα μπορούν οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφασίζει να δώσει λίγες ημέρες ακόμα προθεσμία στις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στις διοργανώσεις της, δηλαδή την Α1 Γυναικών, την Α2 Ανδρών και Γυναικών και τη Β’ και τη Γ’ Εθνική Ανδρών, καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η μοναδική ιδιαιτερότητα φέτος, εν συγκρίσει με άλλες χρονιές, είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει για το εάν ο Ολυμπιακός θα δηλώσει συμμετοχή στην Α2 Ανδρών, μετά τον υποβιβασμό του από την Basket League. Αρχικά, η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 15η Ιουλίου, αλλά η ΕΟΚ έδωσε παράταση μέχρι τις 19/07. Ήταν, άλλωστε, κάτι που ήθελαν και οι ίδιες οι ομάδες, με τις ανακατατάξεις και φέτος στις εθνικές κατηγορίες να είναι αρκετές.

Η ανακοίνωση: «Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. αποφασίστηκε παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας ως την Παρασκευή 19 Ιουλίου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ