21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαντωνίου και Φλόιντ προλαβαίνουν το χρόνο και παίρνουν την πρωτιά (vid)

Νέος χρόνος, δεύτερος γύρος στην Basket League, δυνατά ντέρμπι και ηχηρά αποτελέσματα, ήταν όλα όσα συνέθεσαν το σκηνικό της 14ης αγωνιστικής και το Τοπ 5 αποτυπώνει απόλυτα τα παραπάνω. 

Στο νούμερο 5, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μπόμπι Μπράουν, σε πρώτη φάση τρώει τάπα από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και ύστερα το "μπουμπουνάει" από μεγάλη απόσταση, γράφωντας το 32-22 υπερ της ομάδας του, ενώ το ίδιο κάνει και λίγο αργότερα για το 42-37, πάνω στη λήξη της επίθεσης. 

Στο νούμερο 4, ο Νίκος Καμαριανός καρφώνει και δίνει "αέρα" 6 πόντων στον Πανιώνιο, 73" πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό. Στο νούμερο 3, ένα ακόμη κάρφωμα, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καμπερίδη του Ρεθύμνου, στον αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου. Στο νούμερο 2, η άμυνα του Παναθηναϊκού ολιγορεί, και ο Μάρκους Σλότερ καρφώνει εντυπωσιακά για το 73-63 υπερ της ΑΕΚ. 

Η κορυφή ανήκει δικαιωματικά στους Νώντα Παπαντωνίου και Τζαχάιβα Φλόιντ, που συνεργάστηκαν άψογα και κέρδισαν το χρονόμετρο που άφηνε ισχνά χρονικά περιθώρια για εκτέλεση επίθεσης. 

Δείτε ξανά τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ