22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπανικολάου: «Το άγχος της πρώτης προπόνησης έγινε ευκαιρία ζωής» (pic)

Ένας ένας οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποχαιρετάνε τον δάσκαλο του σέρβικου μπάσκετ, με τον Κώστα Παπανικολάου να δίνει κι αυτός το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στις πρώτες του επαφές με τον "Ντούντα", και το άγχος αλλά και το φόβο που του δημιούργησε η επιβλητική μορφή του Σέρβου κόουτς, το οποίο όμως μετατράπηκε στη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του. Ο Παπανικολάου εξελίχθηκε σε έναν παίκτη - πρωταγωνιστή, ύστερα από τη συνεργασία του με τον Ίβκοβιτς, όντας ένας εκ των κορυφαίων στον τελικό της EuroLeague του 2012 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήρε και την μεγάλη μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα.

«Το άγχος και ο φόβος της πρώτης μου προπόνησης μαζί σου έγινε ευκαιρία ζωής για εμένα και την καριέρα μου.Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου προσέφερες και μου δίδαξες.Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες απλόχερα με την αγάπη σου,την επιμονή σου και τον δυναμικό χαρακτήρα σου στο χώρο του μπάσκετ.Καλό ταξίδι coach.» ήταν το μήνυμα του φόργουορντ από τα Τρίκαλα.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kostas Papanikolaou (@k_pap16)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ