19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαμακάριος: «Να βγούμε νικητές»

Ο Γ.Λ. Φάρος πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Τρικάλων BC, μία εβδομάδα πριν, και τώρα θέλει να κερδίσει και τον Άρη στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα υποδεχθούν τους Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, και για να πάρει αξία το μεγάλο «διπλό» τους στα Τρίκαλα θα πρέπει να νικήσουν και στο ματς του Σαββάτου (17/03, 16.30), όπως έγραψε μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Θέλουμε τη νίκη στο αυριανό (17/03) παιχνίδι για να έχει αξία το νικηφόρο αποτέλεσμά μας στα Τρίκαλα την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Άρης και θα παλέψουμε για να βγούμε νικητές. Μαζί με τη νίκη θέλουμε και την υποστήριξη του κόσμου της πόλης, γιατί τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Η δύναμη των φιλάθλων μάς δίνει μια επιπλέον ώθηση, καθώς η Λάρισα έχει κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ. Με τις νέες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και όλοι μαζί θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ