20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας»

Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε, όπως είχε συνηθίσει στις τελευταίες αγωνιστικές του BCL, μέσα στη Βόννη, με το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου να «ναυαγεί» και τον Έλληνα τεχνικό να παίρνει την ευθύνη για την εμφάνιση αυτή, θεωρώντας πως είναι πνευματικά τα στοιχεία, που χρειάζονται αλλαγή στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την Βόννη για αυτή τη νίκη. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αφήσαμε τους αντιπάλους να σκοράρουν 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ εμείς δεν είχαμε ούτε έναν. Έπαιξαν με μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν γενικά η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει ένα παιχνίδι σαν αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να αντιδράσουμε. Ήταν κάτι σαν «ψεύτικη» αντίδραση.

Όταν η ομάδα εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο, πιστεύω ότι η ευθύνη είναι του προπονητή, επειδή δεν παίξαμε το παιχνίδι μας.

Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο σκέψης μας. Πιθανότατα πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό για το Basketball Champions League, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Μας υποστήριξαν για 40 λεπτά και τους ευχαριστώ για τη βοήθειά τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ