17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Αρχίζουμε να συνηθίζουμε τις απουσίες”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε ενόψει του αγώνα απέναντι στη Βόννη και αναφέρθηκε τόσο στη γερμανική ομάδα και τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει όσο και στην αναγκαιότητα της νίκης, παρά τις απουσίες με τις οποίες θα παραταχθεί η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σχετικά με τις απουσίες και τη δυναμική της Βόννης: «Έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Ακόμη και ο Γκάρετ δεν θα παίξει, ενώ ο Γκος απουσιάζει εδώ και διάστημα περίπου τριών εβδομάδων. Τα παιδιά που θα παίξουν θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να καλύψουν τα κενά και να ανταποκριθούν – κυρίως ενεργειακά – στις απαιτήσεις του αγώνα. Για μένα η Βόννη είναι μια μικρή Λούντβιχσμπουργκ, μια ομάδα η οποία παίζει με πολύ ενέργεια, γρήγορα, με ανισορροπία στην άμυνα και κυρίως χαρακτηριστικό στην επίθεση το τρίποντο. Έχει τα χαρακτηριστικά της γερμανικής ομάδας η οποία διατήρησε τον κορμό της».

Για τη σημασία της νίκης: «Από τη στιγμή που πρόκειται για έναν εντός έδρας παιχνίδι αυτομάτως η νίκη είναι αναγκαστική. Χρειαζόμαστε τη νίκη, θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε και θα πρέπει να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω των απουσιών, όπως είναι το ριμπάουντ. Μέσα από τη συσπείρωση θα πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά και δυνατά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ