22.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Θέλουμε νίκη και πρώτη θέση στον όμιλο”

Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο 2020 στο ελληνικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλει να κάνει το ίδιο και στο BCL, που επαναρχίζει αυτή την εβδομάδα. Στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Αντβέρπ η Ένωση θέλει τη νίκη για να παραμείνει φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Β' ομίλου, η οποία θα τη βοηθήσει να έχει καλά σταυρώματα στα πλέι οφ και στο δρόμο προς το φάιναλ φορ.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στην Αμβέρσα, όπου το βράδυ έκανε προπόνηση κανονικά, παρότι στην αρχή είχαν χαθεί οι μπάλες του BCL και μέχρι να βρεθούν υπήρξε καθυστέρηση. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον τραυματία Βλάντο Γιάνκοβιτς. Στο Βέλγιο έχουν ταξιδέψει και ο Τζεράι Γκραντ και ο Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος εφεξής θα αγωνίζεται και πάλι μόνο στο BCL.

Το μόνο που προβληματίζει τον προπονητή της ΑΕΚ είναι το πόσο γρήγορα θα επανέλθουν οι παίκτες του στην πραγματικότητα μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν την Κυριακή επί του Παναθηναϊκού: 

«Η επανέναρξη των υποχρεώσεών μας στην κανονική περίοδο, στο BCL, μας βρίσκει στην Αμβέρσα. Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα της Κυριακής. Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό εκτός έδρας ματς. Η σπουδαιότητα αυτής της αναμέτρησης είναι αυτονόητη για μας, αφού σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε μέχρι τέλους την πρώτη θέση στον όμιλο και να ολοκληρώσουμε αυτή τη φάση με τον τρόπο, που θέλουμε», δηλώνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ