23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου – ΑΕΚ: Διαζύγιο με απόφαση Αγγελόπουλου

ΑΕΚ και Ηλίας Παπαθεοδώρου πήραν διαζύγιο. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια το 2019, αλλά η ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου σήμερα για την Basket League οδήγησαν στο να χωρίσουν οι δρόμοι  τους με απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου, λίγο πριν την εκπνοή του συμβολαίου τους.

Η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε φέτος από αρκετούς τραυματισμούς, έμεινε εκτός στόχων με το Κύπελλο Ελλάδας και το BCL. Ο επόμενος αγώνας της είναι με τον Προμηθέα στις 14 Απριλίου για την Basket League και είναι άγνωστο ποιος θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου. Το συμβόλαιο του Παπαθεοδώρου με την Ένωση ολοκληρώνονταν στο τέλος της σεζόν. 

Ο Αγγελόπουλος θεώρησε προφανώς πως η ομάδα αυτό που χρειάζεται για να επιστρέψει σε καλές εμφανίσεις ήταν μια τέτοια κίνηση που θα προκαλέσει ένα "σοκ". Και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι ένας τρόπος να "ταρακουνηθεί".

Αυτό που για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο είναι αν θα υπάρξει άμεσα διαδοχή ή συνέχεια εκ των έσω για φέτος. Ο Ηλίας Ζούρος είναι το μεγάλο φαβορί για την επόμενη ημέρα, αλλά αυτή μπορεί και να είναι επόμενη... σεζόν. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Γιώργος Λιμνιάτης θα πάρει την ευκαιρία του για φέτος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ