23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παπαδάκης: «Κίνητρο ο κόσμος του Ηρακλή και… ο αντίπαλος»

Ο Ηρακλής πέρασε με επιτυχία από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, νικώντας στο Μαρούσι και συνεχίζοντας στο κύπελλο και αύριο (22/9) ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της χρονιάς. Στην έδρα του και μετά από πολύ καιρό με την παρουσία του κόσμου του, θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό θέλοντας να αφήσει στο πλάι τα εσωτερικά προβλήματα και να δώσει αγωνιστικά διαπιστευτήρια.

Ο Μάικλ Φίνκε φαίνεται ότι θα λείψει και πάλι, παραμένοντας αμετάπειστος και υπ' ατμόν, την ώρα που ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο Ράιαν Τέιλορ επέστρεψαν στις προπονήσεις και λογικά θα είναι στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Για τον αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 3 στις 17.00, μίλησε στην ιστοσελίδα του Ηρακλή ο διεθνής γκαρντ, Κώστας Παπαδάκης.

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουμε τι επιπέδου ομάδα είναι ο αντίπαλός μας. Από εκεί και πέρα, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο.

Να προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες, που μας αναλογούν. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Εμείς θα τα δώσουμε όλα κι αυτό είναι το μότο, που θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει φέτος. Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και φάση με τη φάση, να δούμε τι θα μας φέρει το ματς.

Είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης του Ηρακλή και τον περιμένουμε να μας βοηθήσει, αρχής γενομένης από αύριο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ