23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρούσι – Ηρακλής 65-76: Νίκη-πρόκριση παρά τις απουσίες (pics)

Ο Ηρακλής νίκησε εκτός έδρας το Μαρούσι με 76-65 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Γηραιός» δεν είχε στη σύνθεσή του τους Ράιν Τέιλορ, Μάικλ Φίνκε και Γιάννη Κουζέλογλου, οι οποίοι έμειναν στη Θεσσαλονίκη λόγω της μη καταβολής της προκαταβολής του συμβολαίου τους.

Παρ' όλα αυτά το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου -που είχε και τη στήριξη των οπαδών του που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού του Αγίου Θωμά- είχε ως «όπλο» του την άμυνα και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου με 76-65.

ΔΙΔΥΜΟ ΝΙΚΗΣ: Ο Ρέτζι Λιντς και ο Ράιαν Γούλριτζ ήταν οι δύο παίκτες που τράβηξαν τον Ηρακλή στο σκοράρισμα. Ο πρώτος σταμάτησε στους 22 πόντους και ο δεύτερος πρόσθεσε 18, χαρίζοντας επί της ουσίας την πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σημαντική η συνεισφορά κι από τον Τέρνερ με 15, ενώ 10 πέτυχε ο Γιάννης Αγραβάνης. Για τους ηττημένους ο Στασινός ήταν εντυπωσιακός με 25 πόντους, που δεν αποδείχθηκαν πάντως αρκετοί για το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το υψηλό ποσοστό του Ηρακλή στα δίποντα έκρινε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του παιχνιδιού. Οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν κοντά στο καλάθι και είχαν 26/44 προσπάθειες για δύο πόντους. Σε όλες τις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες οι δύο ομάδες βρίσκονταν πολύ κοντά...

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ