21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παπαγεωργίου: «Προσπαθούμε όλοι για να είμαστε εκεί που πρέπει»

Ο Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε για την επόμενη μέρα του Άρη...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των «κίτρινων» στον Fair Play 96,1 fm:

«Όλοι έχουμε βιώσει την περιπέτεια που πέρασε η ομάδα την περσινή χρονιά, ιδίως στο τελευταίο σκέλος της. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια για την επιστροφή στην κανονικότητα του συλλόγου, με ένα ευέλικτο διοικητικό σχήμα που αποτελείται από εξαιρετικούς χαρακτήρες. Προσπαθούμε όλοι για να ξαναβρίσκεται ο σύλλογος εκεί που πρέπει».

Για τον τρόπο με τον οποίο πορεύεται ο φετινός Άρης: «Επειδή έχει περάσει η ηρωική εποχή που έπαιζα εγώ, αν δεν έχεις μεγάλα μπάτζετ δεν μπορείς να μιλάς για σούπερ ομάδα. Φτιάξαμε μία ομάδα στην οποία υπάρχει πολύ καλό κλίμα, ο κόσμος είναι προσγειωμένος και από τη στιγμή που δεν εμφανίζεται κάποιος ισχυρός παράγοντας, πορευόμαστε με το μπάτζετ που μπορεί να διαθέσει ο εκάστοτε μεγαλομέτοχος».

Για το φίλαθλο του Άρη που αγόρασε εισιτήριο διαρκείας και το χαρίζει σε έναν άνεργο φίλο της ομάδας: «Ο φίλαθλος αυτός ήρθε προσωπικά σε επαφή μαζί μου και τον ευχαριστώ και δημόσια. Είναι μία πολύ καλή κίνηση που πρέπει να βρει και μιμητές. Άλλωστε και ο Άρης είναι ο κόσμος του και η στήριξη που υπάρχει από αυτόν».

Για τα αυριανά «αποκαλυπτήρια» κόντρα στην Ιστανμπούλ Μπουγιουκσεχίρ: «Είναι μία πολύ καλή πρόταση. Θα είναι το πρώτο τεστ που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Άρη. Παραβρέθηκα στο πρώτο φιλικό στο Μέτσοβο με τον Ολυμπιακό, είμαστε μία καινούρια ομάδα και πρέπει οι παίκτες να ομογενοποιηθούν. Η ομάδα χτίζεται μέρα με τη μέρα και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μία αγωνιστική επάρκεια όταν χρειαστεί».

Για την απόφαση να ξανατοποθετηθούν πολυθρόνες για τους φιλάθλους μπροστά στις θύρες 8 και 9: «Πρόκειται για μία απόφαση του Δ.Σ. Θα απευθύνεται σε ειδικές περιπτώσεις, όπως και στο παρελθόν, και οι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιχνίδια».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας: «Είναι διασφαλισμένο το μπάτζετ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου και από εκεί και πέρα αναζητούνται επιπλέον έσοδα μέσω χορηγιών».

Για την προοπτική να δοθεί στον Άρη το δικαίωμα χρήσης ολόκληρου του Αλεξανδρείου: «Είναι μία προσωπική επιθυμία του κ. Γουλιέλμου, αλλά την ασπαζόμαστε και όλοι μέσα στο Δ.Σ. Μακάρι να συμβεί, γιατί το όνομα του Άρη είναι συνδεδεμένο με αυτό το γήπεδο. Θα είναι κάτι πολύ καλό».

 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ