19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπαγεωργίου: «Μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε ενωμένοι»

Εν μέσω καραντίνας γιορτάζει ο Άρης τα 106α γενέθλιά του, με την πανδημία του κορονοϊού να έχει πλήξει και τη χώρα μας και τα έκτακτα μέτρα πρόληψης να έχουν οδηγήσει άπαντες σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, με δημόσιο μήνυμά του ευχήθηκε τα πατροπαράδοτα «χρόνια πολλά» και συνέστησε, παράλληλα, σε όλους να παραμείνουν σπίτι τους.

Όπως τόνισε: «Σε μια δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, ο Άρης μας γιορτάζει τα 106α γενέθλιά του. Ο ιστορικός σύλλογος, που ιδρύθηκε ανήμερα της μεγαλύτερης εθνικής μας εορτής, έχει γράψει ξεχωριστή διαδρομή στην αθλητική πορεία της χώρας, χαρίζοντας στον κόσμο, που στάθηκε δίπλα του, σε όλες τις μεγάλες στιγμές, τις μεγαλύτερες των διακρίσεων, σε όλα τα τμήματά του. Μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε ενωμένοι, όπως πάντα στα δύσκολα και ευχόμαστε να βγούμε νικητές και δυνατοί. Επιδεικνύουμε ατομική ευθύνη και προσβλέπουμε σε ένα αύριο γεμάτο νίκες και πρωτιές, ατενίζοντας το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Χρόνια πολλά, Άρη!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ