25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παπάγου : Ο «οδοστρωτήρας» Μαράκης

Ο Παπάγου έκλεισε με νίκη το 2021, η οποία του έδωσε το δικαίωμα να βλέπει όλους τους αντιπάλους του στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής από την πρώτη θέση.

Κλειδί στη συγκεκριμένη επιτυχία ήταν ο Παύλος Μαράκης, ο οποίος αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι οι «Στρατηγοί» δημιουργούν παίκτες έτοιμος για το επόμενο βήμα τους.

Με χαμηλό μπάτζετ, και με ένα ρούκι προπονητή, στο «Σαλούν» ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα, και έτσι στο χθεσινό (22/12) 76-73 επί του ΝΕΟΛ, την υπογραφή του έβαλε ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ, Συνολικά σκόραρε 19 πόντους με 5/5 βολές, 7/11 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 24 βαιμούς αξιολόγησης, αρπάζοντας από τα μαλιά την ευκαιρία που το δόθηκε.

Ο δυναμικός ψηλός ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Πρωτέα Βούλας, για να βρεθεί το 2015 στις Η.Π.Α και στο NCAA III όντας παίκτης του Elmhurst College στο Chicago. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου και Μίλωνα, με την σπουδαία του στιγμή ωστόσο να έρχεται στον Παπάγου, ο οποίος στο πρόσωπο του έχει βρει έναν αξιόπιστο ψηλό, με πολύ καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι, αλλά και σταθερό σουτ από τα 4 με 5 μέτρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ